Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tentang Kami

Jiuhua, nyayogikeun anjeun jaminan kualitas, jasa profésional!

Jiuhua mangrupikeun perusahaan manufaktur peralatan anu parantos beroperasi langkung ti 20 taun.Usaha utami nyaéta mesin pangan sareng asesorisna, kalebet alat pangolahan produk laut, alat pangolahan daging, alat ngolah buah sareng sayuran, sareng sababaraha alat pendukung.

ngeunaan1

Naon Urang Laksanakeun

Kami khusus dina industri alat-alat meuncit jangjangan skala leutik sareng suku cadang anu aya hubunganana pikeun sagala rupa alat sareng merek, sistem kami cocog pikeun kecepatan garis mimitian ti sakitar 500 manuk per jam, dugi ka langkung ti 3,000 bph.Kami ogé nawiskeun jasa konsultasi spesialis ka perusahaan pangolahan ternak anu tos aya ogé usaha ngamimitian anyar.Seger atawa beku, sakabeh manuk atawa porsi, urang bisa nyadiakeun solusi unik tur ongkos-éféktif.Urang nawiskeun konsumén ngolah jangjangan urang kelas pangluhurna pakakas sarta sistem.

Naha Milih Kami

Kami gaduh sababaraha taun pangalaman suksés dina widang alat mékanis ieu.Téknologi sareng fasilitas perusahaan aya dina tingkat anu unggul dina industri anu sami.Éta mangrupikeun perusahaan téknologi komprehensif anu ngahijikeun produksi, panalungtikan sareng pamekaran, sareng perdagangan.Hal ieu komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung parabot solusi optimal sarta layanan alus teuing.Kami gaduh kamampuan manufaktur sareng jasa, produksi lengkep sareng alat uji, variétas sareng spésifikasi lengkep, sareng kualitas produk anu dipercaya sareng stabil.Urang ogé bisa nyadiakeun desain non-standar.

ngeunaan2
ngeunaan-img

Urang terus gerak

Kalayan ékspansi bisnis perusahaan, para nasabah parantos sumebar ka sakumna Asia Kidul, Asia Tenggara, Amérika Latin, Wétan Tengah sareng nagara sareng daérah sanés.Pausahaan taat kana nilai inti "craftsmanship" jeung taat kana jalur ngembangkeun "janten profésional, refined, taliti, sarta praktis", terus nyerep téhnologi canggih tur téhnologi di imah jeung di mancanagara, innovate sarta ngamekarkeun.Kalayan rupa-rupa pangrojong sareng solusi sistem, kami reueus janten panyadia utama dina industri pangolahan pangan.

Urang tulus kasampak maju ka gawé babarengan éksténsif jeung pabrik jeung konsumén ti sakuliah dunya, silih séntral, pangwangunan ngagabung, silih benefit jeung win-win hasil, jeung nyieun brilliance babarengan.