Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Taros Kami

JIUHUA MACHINERY & EQUIPMENT CO., LTD.

Alamat

No 221, Zhanqian Xi Street, Ékonomi jeung Téhnologi Development Zone, Zhu Cheng Kota, Shan Dong, Cina.

Telepon

0086-13853537860

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami