Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Warta

  • Jiaodong Ékonomi Circle strengthens gawé babarengan finansial

    Jiaodong Ékonomi Circle strengthens gawé babarengan finansial

    Samenanjung Jiaodong ayana di wewengkon basisir kalér-wétaneun Dataran Cina Kalér, wétaneun Propinsi Shandong, jeung loba pasir.Legana total 30.000 kilométer pasagi, akuntansi pikeun 19% Propinsi Shandong.Wewengkon Jiaodong ngarujuk kana Lembah Jiaolai sareng Semenanjung Shandong...
    Maca deui
  • Shandong ngawangun propinsi inovatif kelas dunya

    Shandong ngawangun propinsi inovatif kelas dunya

    Shandong mangrupikeun salah sahiji propinsi anu paling maju sacara ékonomis di China, salah sahiji propinsi anu gaduh kakuatan ékonomi pangkuatna di China, sareng salah sahiji propinsi anu paling gancang ngembang.Kusabab 2007, agrégat ékonomi na geus rengking katilu.Industri Shandong dikembangkeun, sareng total industri ...
    Maca deui
  • Zhucheng Ngayakeun Kualitas Mesin Peuncit & Konférénsi Inovasi Standar

    Zhucheng Ngayakeun Kualitas Mesin Peuncit & Konférénsi Inovasi Standar

    Dina 4 Juni, Zhucheng ngayakeun rapat ngeunaan promosi pangwangunan Pusat Inovasi Standar Nasional Peternakan sareng Peuncitan Unggas.Zhang Jianwei, Wang Hao, Li Qinghua sareng pamimpin kota sanésna ngahadiran rapat.Zhang Jianwei, Sekretaris Komite Partai Kota...
    Maca deui