Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK HOT

  • Jalur Peuncitan Unggas Jeung Suku Cadang
    Jalur Peuncitan Unggas Jeung Suku Cadang
  • Parabot Ngolah Daging
    Parabot Ngolah Daging
  • Seafood Processing Mesin
    Seafood Processing Mesin
  • Alat Ngolah Sayuran Jeung Buah
    Alat Ngolah Sayuran Jeung Buah
  • Mesin cuci
    Mesin cuci

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    ngeunaan1

Jiuhua Group mangrupikeun perusahaan peralatan anu parantos beroperasi langkung ti 20 taun.Usaha utama nyaéta pikeun mesin kadaharan sareng asesorisna, kalebet alat pangolahan kadaharan laut, alat ngolah daging, alat pangolahan buah sareng sayuran, alat meuncit unggas sareng sagala rupa alat pendukung.Pausahaan boga pabrik jeung puseur R&D di Zhu Cheng Kota, Shandong, nu katelah basa processing mesin dahareun di Cina.puseur operasi sejen diadegkeun di Yantai, Shandong.Usaha perusahaan anu ayeuna parantos sumebar ka langkung ti 20 nagara sareng daérah di dunya.

WARTA

Zhucheng Ngayakeun Kualitas Mesin Peuncit & Konférénsi Inovasi Standar

Zhucheng Ngayakeun Kualitas Mesin Peuncit & Konférénsi Inovasi Standar

Dina 4 Juni, Zhucheng ngayakeun rapat ngeunaan promosi pangwangunan Pusat Inovasi Standar Nasional Peternakan sareng Peuncitan Unggas.Zhang Jianwei, Wang Hao, Li Qinghua sareng pamimpin kota sanésna ngahadiran rapat.Zhang Jianwei, Sekretaris Komite Partai Kota...

Jiaodong Ékonomi Circle strengthens gawé babarengan finansial
Jazirah Jiaodong perenahna di basisir kalér-wétaneun Nor ...
Shandong ngawangun propinsi inovatif kelas dunya
Shandong mangrupikeun salah sahiji propinsi anu paling maju sacara ékonomis di Cina, dina ...