. Grosir Otomatis Crate Basket Mesin Cuci Pabrik jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Otomatis Crate Basket Mesin cuci

Katerangan pondok:

The peti keur cleaned ieu fed kana mesin cuci ku ranté stainless steel, lajeng ngaliwatan sababaraha prosés kayaning detergent cai, tekanan tinggi cai panas, suhu normal cai ketok, cai disinfection, hawa hawa curtain normal, jsb. pikeun ngabersihan peti, sareng ngalengkepan sterilisasi sareng pengeringan hawa dina waktos anu sami.Sikat ditambahkeun sanggeus bagian beberesih cai detergent panas ka sikat handap sarta sisi kénca jeung katuhu karinjang pikeun ngaronjatkeun éfék beberesih: beberesih kontinyu diadopsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi beberesih.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Métode pemanasan: Listrik atanapi uap
Bahan: SUS304 Stainless Steel
Kontrol: Otomatis
aplikasi: Crates Mesin cuci
Tipe beberesih: High tekanan beberesih
Agén cuci: Solusi detergent sareng cai panas
Bagian utama: sistem conveying, tank cai kalawan filtration, pompa recirculation cai, pemanasan uap, nozzles semprot, sistem kontrol listrik.Prinsip gawé: uap disuntikkeun kana cai langsung pikeun pemanasan;nozzles nyemprot dipaké dina sagala arah, jadi crates bisa cleaned ti arah béda;aya tilu bagian cuci, bagian 1st ku nyemprot solusi detergent, meresihan suhu 80 derajat;bagian 2nd ku nyemprot cai panas, suhu 80 derajat;3rd ku beberesih cai normal sarta Samentara éta tiis crates saméméh kaluaran;mesin ieu disetir ku ranté jadi mesin jalan terus.
Laju beberesih: adjustable kana sarat pasti.Mesin cuci peti plastik (beresihan) dianggo pikeun ngumbah peti anu ngandung bungkusan jus sareng tuangeun sanés;Cai mibanda kaunggulan otomatis tinggi, cuci lengkep, nyimpen tanaga gawé, Ngahindarkeun kimia pangleyur atawa réagen jsb Struktur: Dijieunna tina stainless steel, éta diwangun ku awak mesin, platform, sistem nyetir, pompa cai, nyemprot bagian cai jsb Aya sababaraha bagian nyemprot pikeun dipilih ogé cairan cuci béda luyu jeung tipena béda crates pikeun dikumbah.Pamakéan: utamana dipaké pikeun ngumbah peti plastik, contona peti gudang botol susu, botol jus jeung botol bir.

modél kapasitas Konsumsi uap
KG/H
Konsumsi cai tiis KG/H Konsumsi kakuatan
KW
Ukuran luar: (L * W * H)
JHW-3 300 PCS / H 250 300 9.1 700*1250*1110
JHW-6 600 PCS / H 400 450 17.2 1350*1380*1200
JHW-8 800 PCS / H 500 500 18 1650*1380*1250

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk