. Borongan Tunggal Gas Silinder Mesin Cuci Pabrik jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin Cuci Silinder Gas Tunggal

Katerangan pondok:

Ieu mangrupakeun alat pikeun meresihan beungeut tabung gas liquefied.Sistem sirkulasi cai dibentuk ku pompa, klep, nozzle, pipa, tank cai sareng alat beberesih panutup semi-tutup.Nozzle disusun dina sabudeureun silinder, alat drying (dipilih), sarta alat rinsing jeung struktur sarua jeung alat beberesih.Alat beberesih sareng bilas dilengkepan komponén pemanasan dina bak cai.Silinder asup ka jero alat, sareng sacara otomatis dibersihkeun ku pancuran cai tekanan tinggi sareng sikat.Éta gaduh pangaruh beberesih anu saé, henteu ngotoran lingkungan, tiasa dianggo nyalira, atanapi tiasa dihubungkeun sareng garis panyaluran ngeusian pikeun operasi kontinyu sareng otomatis.


Rincian produk

Tag produk

Ciri Mesin

1.Food kelas 304 stainless steel
2.Kadali tombol terpusat
3. Diadopsi kualitas dipercaya 304 stainless steel pompa centrifugal, efisiensi tinggi jeung tekanan beberesih maksimum nepi ka 0.5MPa
4.Solid 304 transmisi aci boga hirup layanan panjang tanpa deformasi jeung simpangan
5.Clean sumber cai daur ulang, laju utilization tinggi, ngurangan runtah.
6.Multistage filtration bisa ngaronjatkeun waktu layanan cai, sarta filter nu bisa disassembled pikeun ngabersihan pangotor dina layar filter.
7.High tekanan sarta industri suhu cai sterilization baku, beberesih sarta sterilization dina waktos anu sareng
8.The bagian kontrol anu brand alus, akurat tur dipercaya
9. Henteu aya sudut maot sanitasi
10.There henteu edges seukeut tur juru jero sarta luar alat, sarta operasi normal moal ngarugikeun ka operator.

Parentah Operasi

Penempatan silinder manual (panempatan nangtung).
Tahap kahiji beberesih (cai panas) dipaké pikeun siram awak silinder tanpa dead corner
Tahap kadua beberesih (cai bersih) dipaké pikeun ngumbah awak silinder cleaned
Lengser cai dina permukaan silinder ku panyabutan cai kuat curtain hawa jeung kipas.
Tanaga ngabongkar silinder sareng mindahkeun ka tempat panyimpen.

Parameter téknis

modél

Efisiensi Pangobatan

Volume tank

Suhu cai beresih

Konsumsi kakuatan

tekanan maksimum

Ukuran luar: (L * W * Hmm)

JHWG-580

500 PCS / H

0,6 méter kubik

suhu kamar -85 ℃

48KW

0,5 MPa

5800 * 1800 * 1850 mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk