. Borongan Lauk Piece Lempeng motong Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Lauk Piece Mesin motong lempeng

Katerangan pondok:

Mesin motong lauk otomatis, kalayan mesin motong lauk ieu, tiasa dianggo kalayan motong lauk beku, motong lauk seger.Konsumén tiasa milih modél mesin motong lauk dumasar kana panjang lauk anu bakal dipotong, Panjang lauk anu dipotong tiasa diatur.Ieu conveyed ku sabuk conveyor handap.Teflon atanapi stainless steel conveyor sabuk pikeun transit lauk kana mesin motong.Saatos beubeur conveyor luhur dipencet, éta dikirim ka péso sirkular pikeun motong-speed tinggi.Beungeut motong lemes.

Mesin motong boga struktur kompak, penampilan geulis tur operasi gampang.Mesin motong profésional boga kaunggulan efisiensi gancang, konsumsi kakuatan low, beberesih gampang tur pamaliharaan, sarta pangaruh tulang alus.


Rincian produk

Tag produk

Fitur utama

motong sapotong lempeng

Nempatkeun lauk hairtail kana slot transmisi otomatis ngalengkepan prosés motong;Bisa ngolah rupa-rupa produk;Ngolah sajumlah ageung produk dina waktos anu pondok sareng seueur dianggo

Simpen tanaga gawé jeung spasi;alat ieu dijieunna tina 304 stainless steel, kualitas luhur

Produk anu cocog: lauk ramping sapertos lauk buuk

Parameter: bahan: SUS304 kakuatan: 1. 5KW, 380V 3P

Kapasitas: 40-60pcs / mnt Ukuran: 2000x750x1200mmBeurat: 230KG

Kaunggulan tina parabot: 1. Bisa motong bagéan lauk tina panjangna béda

2. Lauk garing sareng lauk seger tiasa dipotong, daging garing, kelp sareng daging seger ogé tiasa dipotong.

3. Beungeut cut lemes jeung euweuh lebu, kaluaran tinggi, téhnologi parabot canggih, bisa motong saury kana ukuran diperlukeun, efisiensi tinggi, kaluaran tinggi na harga affordable

4. bahan stainless steel téh awét sarta henteu gampang corrode na keyeng


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami