. Borongan JT-FCM118 Lauk Deboning Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

JT-FCM118 Lauk Deboning Mesin

Katerangan pondok:

Seuseueurna lauk gaduh bentuk dasar anu sami sareng sadayana kerucut, janten nalika nyandak daging, tulang tengahna bakal dipiceun heula, ngan ukur daging dina dua sisi.Ngabedah sacara manual sareng panén daging pisan padat karya, sareng éta ogé meryogikeun pagawé terampil pikeun nimba daging, upami henteu, kaluaranna moal tetep, sareng sesah ngalatih master pembunuhan lauk, tingkat pengulangan kerja tinggi, sareng Practicability nyaeta leutik.Mesin deboning lauk ogé bisa disebut slicer lauk tilu-sapotong.Ieu bisa dipaké alatan parabot mékanis sorangan murah, ngagantian tanaga gawé pisan efisien, sarta ngahasilkeun daging comparable jeung pagawe terampil.Hiji mesin tiasa dianggo salaku 30 pagawe skillful dianggo dina waktos anu sareng, nu solves kaayaan nu rasio kaluaran jieunan beuki leutik sarta leuwih leutik, sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi.


Rincian produk

Tag produk

Kauntungannana produk

1. mesin ieu adopts metoda motong péso sabuk, sarta sabuk péso motong tilu lembar sapanjang tulang tonggong lauk, nu greatly ngaronjatkeun kapasitas.Kapasitas bahan baku motong tiasa ningkat 55-80% dibandingkeun sareng motong manual.Alatna nganggo stainless steel sareng bahan non-logam sanés anu diperyogikeun ku HACCP.Kantun nempatkeun lauk atah kana port dahar, sarta akurat nyiksikan na debone lauk sapanjang sistem centering pakakas.

2. Kaluaran nyaéta 40-60 lauk per menit, cocog pikeun semi-thawed tetep seger.Agul téh adjustable, sarta péso sabuk bisa dipindahkeun nurutkeun bentuk tulang.

produk lumaku: lauk laut, lauk tawar jeung parabot lauk lianna.

3 Nempatkeun lauk nu geus deboned na sliced ​​kana sabuk conveyor, sarta ngaleupaskeun fishbone bakal otomatis réngsé, malah keur beginners, ogé gampang pikeun neuleuman pikeun ngamanipulasi.Laju panyabutan tulang ikan saluhureun 85%-90%, bari ngaleungitkeun tulang ikan, éta tiasa mastikeun yén kualitas daging henteu rusak pisan.

Parameter utama

Modél

Ngolah

Kapasitas (pcs / mnt)

Kakuatan

Beurat (Kg)

Ukuran (mm)

JT-CM118

Pindahkeun Center Bone

40-60

380V 3P 0,75KW

150

1350*700*1150

Fitur utama

■Sacara otomatis tur akurat miceun bagian tulang tengah lauk kaluar.

(Pausahaan kami bisa ngaropea eta nurutkeun pangabutuh customer, urang ogé bisa nyadiakeun Anjeun motong puseur lauk, motong lauk kana dua porsi ti tengah)

■Produk ngolah gancang, boh pikeun ngajaga kasegaran produk, sareng tiasa ningkatkeun efisiensi sareng laju.

■Saw agul pisan ipis, bisa gancang jeung akurat produk pinter.

■Mudah dibongkar, gampang dibersihkeun.

■Cocok pikeun: Croaker-Yellow, Sarden, Cod fish, Dragon head fish.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk