. Borongan Cumi Kembang Mesin motong Pabrik jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Cumi Kembang Mesin motong

Katerangan pondok:

Mesin motong kembang bisa dipaké pikeun motong kembang rupa-rupa produk kayaning cumi, bebek gizzard, hayam gizzard, steak, kembang ginjal, sotong, harta domba, beuteung babi jeung saterusna.Rupa-rupa kembang sapertos kembang inten sareng kembang pasagi tiasa dipotong.Kualitas pakakas mesin motong kembang stabil, inténsitas tanaga gawé bisa ngurangan, sarta operasi garis assembly bisa direalisasikeun.Mesin motong kembang cumi ngadopsi struktur baja sadaya-stainless, sareng sabeulahna nyaéta sabeulah impor asli.Jero kembang potong bisa disaluyukeun nurutkeun pangabutuh pamaké.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Bisa motong cumi akurat, gancang tur otomatis ngolah cumi kembang.Jangkungna sabeulah sareng ketebalan tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan.Aya dua cara motong lempeng sareng sudut.
Kembang cumi mesin motong, cocog pikeun tatangkalan ngolah dahareun, daging réstoran tutuwuhan processing dahareun, efisiensi tinggi, béaya rendah, ngahemat tanaga gawé jeung waktu, tetep freshness.
Set motong cumi: sabeulahna seukeut, ketebalan seragam, sabeulah baja khusus, desainna wajar, bentukna geulis, tangguh sareng seukeut.Bisa ngawangun sakali, ngahemat waktos sareng usaha.
Bulu utama: alat-alat dijieunna tina stainless steel, nu conforms kana standar kasehatan dahareun, sakabeh mesin dijieunna tina stainless steel sus304, nu teu rusted, cacad, korosi-tahan jeung awét.motong kembang, sarta ngaheéat bahan kuli.Antarbeungeut operasi anu singket sareng jelas, sareng operasina saderhana sareng otomatis.Operasi hiji-konci, aya tombol eureun darurat pikeun pengobatan anti skid, dahar otomatis, sarta operasi kontinyu.Mesin ngadopsi réduksi bising sareng téknologi nyerep shock.Operasi bising, ekonomis sareng konsumsi rendah.

Ukuran

Parameter: 1150L * 520W * 800Hmm
Beurat: 155KG Bahan: SUS304 tegangan: 380V.3P
kakuatan: 1. 5KW Kamampuh: 15-30 PCS / mnt
Rojongan kustomisasi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami