. Borongan Cumi Ring motong Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Cumi-Cingcin motong Mesin

Katerangan pondok:

Mesin motong ring cumi dijieunna tina stainless steel, nu conforms kana standar kasehatan dahareun.Laju motong gancang pisan, kaluaran ageung, sareng efisiensi produksina luhur, anu ngahemat tenaga kerja.Bantalan dijieunna tina GBR stainless steel, nu boga saeutik maké tur euweuh karat, ku kituna laju gagalna sarta laju pangropéa diréduksi jadi minimum a.sabeulah nu adopts péso buleud tina bahan husus, nu miboga éfék motong alus, sarta péso pohara merenah pikeun ngabersihan, gampang pikeun ngabersihan, sarta teu boga résidu.Mesinna gampang dioperasikeun sareng gaduh kinerja anu stabil.Éta cocog pikeun pepelakan ngolah produk akuatik, pepelakan produk daging, sareng industri katering skala ageung.Ieu cocog pikeun motong cumi jeung cumi-cumi, motong tahu garing kana strips, sarta motong ginjal kana strips, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

Bisa motong cumi akurat, gancang tur otomatis ngolah cumi kembang.Jangkungna sabeulah sareng ketebalan tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan.Aya dua cara motong lempeng sareng sudut.
Kembang cumi mesin motong, cocog pikeun tutuwuhan ngolah dahareun, réstoran, efisiensi tinggi, béaya rendah, Simpen tanaga gawé jeung waktu, tetep freshness.
Set motong cumi: tiasa ngawangun sakali, ngahémat waktos sareng usaha.

Rincian produksi

Mesin ngadopsi desain canggih internasional, anu diwangun ku péso cakram, iteuk cutter sareng baffle anu tiasa digerakkeun.Utamana dipaké pikeun slicing na slicing boneless daging seger, jangjangan, lauk jeung jeroan sato.

1. Beubeur conveyor dipaké pikeun dahar jeung discharging.Produkna dipotong rapih, gampang dioperasikeun, sareng tiasa ngahontal bungkusan produk gancang.

2. The ketebalan tina nyiksikan bisa dijieun nurutkeun sarat pamaké, sarta grup péso béda bisa gancang diganti pikeun minuhan sarat rupa spésifikasi pamaké.

3. The dahar jeung discharging conveyor sabuk jeung grup sabeulah sirkular bisa gancang disassembled tur dirakit, nu merenah pikeun beberesih sarta meets sarat tina kasehatan dahareun.

4. Sakabeh mesin adopts design waterproof sarta dijieunna tina stainless steel, nu bisa langsung dikumbah ku cai.

PAREMETERS

Ukuran: 1150L * 520W * 800Hmm
Beurat: 155KG Bahan: SUS304 tegangan: 380V.3P
kakuatan: 1. 5KW Kamampuh: 15-30 PCS / mnt


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami