. Grosir Chop Mixer Pabrik jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mixer rendang

Katerangan pondok:

Mesin rendang-mixer ngagunakeun péso chopping pikeun muterkeun dina speed tinggi, sarta finely rendang bahan baku kayaning potongan daging, daging dicincang, gajih kana keusikan daging atawa mince daging, sarta dina waktos anu sareng aduk bahan baku lianna kayaning cai. , borneol, jeung bahan bantu jadi zat susu seragam.Rotasi-speed tinggi tina chopper nu bisa shorten waktu ngajalankeun, ngurangan generasi panas bahan, sarta ngajaga warna alam, élastisitas, ngahasilkeun sarta hirup rak tina keusikan daging.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1. mesin ngabogaan noise low, efisiensi tinggi jeung éfék hemat energi anu luar biasa.

2. Chopper dijieunna tina bahan impor sarta diolah ku prosés husus, sarta Chopper dijieunna tina tuang stainless steel.

3. The chopping pot nyaéta dua-speed, nu bisa loyog jeung chopping jeung speed sawenang, chopping jeung Pergaulan waktu anu pondok, jeung naékna suhu bahan leutik.

4. Komponén listrik anu dirancang janten waterproof, kalawan sealing alus sarta beberesih gampang.

5. Dilengkepan discharger a, ngurangan téh merenah tur beresih.

Lingkup Aplikasi

Mesin ieu seueur dianggo dina daging, sayuran, kadaharan laut sareng bumbu.

Parameter Téknis

Modél JH-80 JH-125

Tegangan 380V 50HZ 380V 50HZ

Total kakuatan 13.9KW 24.8KW

Laju motong Laju High: 3600r / mnt Laju tinggi: 3600r / mnt Laju low: 1440r / mnt Laju Low: 1440r / mnt

Laju motong Laju High: 15r / mnt Laju tinggi: 15r / mnt Laju Low: 7r / mnt Laju Low: 7r / mnt

Jilid 80L 125L

Kapasitas 60kg 90kg

Jumlah potongan 66

Beurat kira-kira 1100 kg kira-kira 1500 kg

Ukuran (mm) 2100*1400*1300 2300×1550×1300


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami