. Borongan vakum rendang mixer pabrik jeung pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Vakum rendang mixer

Katerangan pondok:

Vakum rendang mixer mangrupakeun tipe anyar tina motong sarta Pergaulan mesin dikembangkeun ku parusahaan urang di tingkat canggih internasional.mesin ieu boga ciri tina speed puteran luhur cutter, motong alus sarta pangaruh Pergaulan jeung rentang processing lega.Teu ngan bisa rendang sapi, domba, babi jeung daging lianna, tapi ogé motong bahan baku anu teu gampang pikeun motong, kayaning kulit, tendons, tendons, jsb, nu ngaronjatkeun laju utilization bahan baku.Hal ieu loba dipaké dina ngolah jero daging, sayuran jeung kadaharan ti laut.

speed Chopper nyaeta adjustable kalawan opat-speed kontrol inverter, ngagunakeun aksi chopper of Chopper rotasi-speed tinggi, daging jeung asesoris nu dicincang kana daging atawa némpelkeun daging, jeung asesoris, cai jeung daging atawa daging ogé bisa dicincang.Aduk daging babarengan merata.

Struktur anu elegan jeung geulis, gampang pikeun ngabersihan, sarta desain anu lumrah, nu bisa mastikeun fineness motong produk daging, panas leutik, waktu motong anu pondok, sarta élastisitas sarta ngahasilkeun produk anu ningkat.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Mesin ngadopsi téknologi kontrol canggih, anu aman sareng dipercaya, gampang dijaga, sareng gaduh fungsi tampilan sareng kontrol anu lengkep.Sumber kakuatan ngadopsi motor-slip tinggi, kalayan torsi pneumatik anu ageung, insulasi anu luhur sareng tingkat tahan panas, sareng pelindung overheat dina motor, anu gaduh kinerja panyalindungan overload anu saé.Aci utama mesin diimpor ti Swédia, Jérman sareng komponén konci sanésna sapertos bantalan sareng segel minyak.Produk, ningkatkeun sipat mékanis sareng manjangkeun umur jasa.Komponén konci diolah ku alat mesin CNC pikeun mastikeun akurasi mesin, kalayan struktur kompak, penampilan anu saé, akurasi pamrosésan anu luhur sareng kinerja anu saé.

wengkuan aplikasi

Vacuum chop mixer mangrupikeun alat konci pikeun produksi produk sosis sareng pangolahan daging.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami