. Grosir Daging Dicing Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin Dicing Daging

Katerangan pondok:

Mesin dicing gaduh dua tindakan utama: ngadorong sareng ngangkut sareng motong.Gerak ngadorong nyaéta ngagunakeun rod push pikeun nyorong bahan daging dina alur motong maju ka aréa grid, sarta gerak motong nyaéta pikeun motong bahan daging kana batu.

Nalika panto hareup ditutup sareng mékanisme pencét samping lengkep dipencet, dua saklar induktif anu saluyu bakal didamel, kakuatan kontrol bakal dihurungkeun, pompa minyak bakal tiasa dianggo, sareng rod push bakal maju ka squeeze daging, sareng grid jeung motong bakal mimiti dianggo pikeun motong daging.Nalika rod push ngadorong blok push ka hareup, switch induksi dina blok push tindakan, grid sarta motong eureun motong, sarta dina waktos anu sareng push rod drive blok push pikeun gancang balik ka titik awal, sarta séjén. switch induksi handapeun blok push tindakan push Blok eureun di tempat, ngalengkepan hiji siklus karya, sarta eupan deui, siap pikeun motong salajengna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1. Mesin dicing Daging Awak stainless steel, struktur kompak, praktis tur lumrah, éta bisa motong daging kana dadu, shred, nyiksikan, strip jsb éfisién.

2. Ukuran dadu minimum nyaéta 4mm, bisa ngahontal sarat motong tina produk béda ngaliwatan sistem nyaluyukeun

3. Ieu dirancang husus pikeun motong daging beku, daging seger, jeung daging jangjangan jeung tulang jsb.

Aplikasi Gawé

Mesin ieu tiasa dianggo pikeun motong daging beku, daging seger, sareng produk jangjangan kalayan tulang.

Parameter Téknis

Modél JHQD-350 JHQD-550

Tegangan 380V 380V

Kakuatan 3KW 3.75KW

Ukuran Silo 350 * 84 * 84mm 120 * 120 * 500

ukuran dadu ngaropéa nurutkeun sarat customer

Ukuran 1400*670*1000mm 1940x980x1100mm

Blok push hidrolik bisa disaluyukeun step by step atawa lempeng ka hareup.Laju transmisi grid nyaeta adjustable.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami