. Borongan Saw agul motong Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Saw agul Mesin motong

Katerangan pondok:

bubuka produk

Ngaliwatan agul puteran motor disetir, bisa ngahontal sarat motong tina produk béda ngaliwatan sistem nyaluyukeun.Awak stainless steel, struktur kompak.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi lingkup

Ngagunakeun pikeun motong daging atawa produk teuas lianna.

Parameter téknis

kakuatan: 0. 75KW
Gemblengna dimensi (LxWxH): 400 x 400 x 500 mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami