. Grosir Haseup Oven Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Haseup Oven

Katerangan pondok:

Pelestarian sareng penyedap lauk, kéju, sosis atanapi daging ku cara ngaroko janten langkung populer.Kalawan ieu anjeun bisa gently masak kadaharan smoked anjeun leuwih haseup panas atawa tiis tina kayu bakar ngaliwatan sebaran haseup alam dina suhu 25 ° C nepi ka 90 ° C.Rasa haseup anu tumuwuh sacara alami dina lauk atanapi daging teu jelas, warna kadaharan saatos ngaroko saé, sareng aya seungit saatos ngaroko, anu ngajantenkeun jalma seungit tapi henteu berminyak sahingga janten populer.


Rincian produk

Tag produk

aplikasi

Utamana dipaké pikeun sausages, hams, sausages, hayam manggang, lauk hideung, bebek manggang, jangjangan, produk akuatik jeung produk smoked séjén, neureuy, drying, ngawarnaan jeung molding dina hiji waktu.Dahareun haseupna bisa dihaseupan ku cara ngagantung.Aya trolleys sadia pikeun gantung roko.Anjeun salawasna tiasa ngawas kamajuan roko ngaliwatan jandela nempoan badag sarta tampilan suhu.

Struktur

Ieu ngawengku chamber roko, sistem pemanasan, generator haseup, suplai hawa, sistem knalpot, sistem drying hawa, sistem beberesih sarta sistem kontrol listrik.Fungsi beberesih otomatis.
Fitur: 1. kontrol otomatis (eta visually bisa nembongkeun status operasi pakakas, sarta hawa anu dinamis ditampilkeun).Desain unik tina sistem sirkulasi hawa (éféktif mastikeun konsistensi suhu produk salila baking, roko, drying, masak, jsb, sahingga mastikeun ngawarnaan seragam jeung warna geulis produk)
2. Pamakéan sistem roko pellet kai jeung desain dioptimalkeun tina pipa non-roko tina sistem roko éksternal éféktif bisa ngurangan polusi tar haseup kana dahareun.
3. Panto dijieunna tina kaca ganda-lapisan tempered (kualitas produk internal bisa dititénan)
4. Ngagunakeun Japan SMC diimpor klep solenoid, kinerja silinder stabil sarta dipercaya
5. 4-doorS 4-carS / 4-doorS 8-carS parabot bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.

Parameter téhnologi

 

MODEL JHXZ-50 JHXZ-100 JHXZ-200 JHXZ-250 JHXZ-500 JHXZ-750 JHXZ-100
KAPASITAS 50 100 200 250 500 750 1000
POWER 2.2 2.8 4.6 6.12 10.12 14.12 18.12
MAX.MPA 0.3-0.6 0.3-0.6 0.3-0.6 0.3-0.6 0.3-0.6 0.3-0.6 0.3-0.6
MIN.MPA 0.1-0.2 0.1-0.2 0.1-0.2 0.1-0.2 0.1-0.2 0.1-0.2 0.1-0.2
TEM.°c <100 <100 <100 <100 <100 <100 <100
MPA cai 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2
TROLLI (mm) NIL 1000*1000*1280 1000*1000*1460 1000*1030*1980 1000*1030*1980 1000*1030*1980 1000*1030*1980
DIMENSI (mm) 1200*1000*1680 1350*1200*1800 1350*1250*2700 1600*1350*3000 2500*1550*3000 3430*1510*3300 4490*1550*4000
Beurat (kg) 400 800 1200 1900 2600 3300 4000

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami