. Borongan vakum Pra-cooler pikeun asak Food Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Vakum Pra-cooler pikeun Dahareun asak

Katerangan pondok:

Kusabab dahareun asak aya dina modeu cooling vakum, arah mindahkeun panas dipigawé ti inti dahareun kana beungeut cai, jadi kualitas tékstur puseur dahareun moal ancur dina tahap suhu luhur, sarta kadaharan tiis bakal fresher tur langkung kentel.Saatos waktos vakum pre-cooling ngahontal suhu low prasetél, kotak vakum tina pre-cooler kadorong kaluar pikeun nuliskeun prosés salajengna: bungkusan vakum.

Cooling dahareun seger nyaéta pikeun nguatkeun tingkat panyalindungan dina dasar cooling vakum.Jero wadahna sasari ngaliwatan tilu tahapan pompa sirkulasi cai, jet uap jeung exchanger panas pikeun ngabentuk lingkungan vakum.Dina lingkungan ieu, kadaharan asak sarta ngejat.Kaleuwihan cai, sarta panas cai evaporating asalna tina dahareun sorangan, achieving gancang jeung éfisién éfék nyimpen-énergi.Bisa ngurangan dahareun tina suhu luhur ka suhu normal dina 3 ~ 10 menit nurutkeun saos béda jeung bahan brine, nu greatly shortens waktu cooling.Cooling gancang bisa shorten waktu produksi, ngaronjatkeun kaluaran, sarta dina waktos anu sareng mastikeun kualitas produk, sarta baktéri tiis pikeun nyegah dahareun.polusi sekundér, manjangkeun umur rak dahareun, sakabeh mesin bisa cleaned ku uap.


Rincian produk

Tag produk

Wengkuan aplikasi

Pre-cooler vakum dahareun asak mangrupa alat cooling idéal pikeun kadaharan asak-suhu luhur (saperti produk braised, produk saos, sup) pikeun niiskeun handap gancang tur merata, sarta éféktif miceun baktéri ngabahayakeun.

Kaunggulan produk

Saum sareng kualitas luhur

cooler dahareun seger, cooling gancang pikeun nyingkahan oksidasi suhu luhur jeung masalah sejenna, gancang ngaliwatan wewengkon bahaya dimana baktéri gampang kalikeun, teu ngan pikeun mastikeun penampilan, tapi ogé pikeun mastikeun rasa.

Kontrol baktéri anu aman

Sakabeh mesin adopts panyalindungan Saniter médis-grade, sarta siling internal adopts téhnologi inclination 172-gelar pikeun nyegah polusi sekundér dahareun disababkeun ku titik-titik cai salila prosés cooling.Desain pikeun nyegah inféksi cross, panyalindungan kelas IP69K.

Hemat énergi

Ngaliwatan téhnologi cooling kontrol vakum titik golak cai, fuselage nu adopts bentuk insulasi busa integral, nu bisa ngahemat énergi jeung ngurangan konsumsi hadé.Ngurangan waktos cooling bisa shorten siklus produksi, ngaronjatkeun efisiensi produksi perusahaan, sarta ngahemat biaya tanaga gawé.

Gampang beresih

Sakabeh mesin bisa cleaned ku cai, uap, busa, jeung sajabana, sarta sakabeh mesin beberesih leuwih aman tur leuwih merenah.

Ngajalankeun lancar

Asesorisna sadayana didamel tina merek anu munggaran, sareng operasina langkung stabil sareng kualitasna dijamin.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami