. Grosir Roller Sikat beberesih Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Roller Sikat beberesih Mesin

Katerangan pondok:

Ngagunakeun rotasi slow tina sikat teuas dina mesin cuci jeung gesekan silih antara kentang jeung kentang amis, bagean luhur dilengkepan dua pipa outlet cai seragam terus ngurangan cai, nu bisa ngawujudkeun tumbling acak tina kentang dina mesin, jeung waktu beberesih kentang sakali Ngeunaan 5-10 menit (gumantung kana kumaha bersih kentang).


Rincian produk

Tag produk

Bubuka roller sikat mesin beberesih

Mesin beberesih sikat roller utamana diwangun ku motor, transmisi, sareng 7-12 gilinding.(customizable) dikembangkeun ku pabrik urang nyerep karakteristik mesin pangolahan akar sareng kentang di bumi sareng di luar negeri.

Kotakna didamel tina stainless steel kualitas luhur, anu henteu karat, beresih sareng higienis.
1. Mesin sikat beberesih dirancang jeung dijieun ku parusahaan urang ku nganut karakteristik mesin processing domestik jeung luar nagri kayaning root kentang peeling, produk akuatik (lauk, kerang) descaling jeung beberesih.Ieu adopts prinsip sikat / keusik roller gesekan.Beungeut produk disikat sareng digosok sacara rata, ku kituna ngahontal tujuan ngabersihkeun permukaan produk sareng mesekna.
2. alat ieu boga ciri konsumsi énergi low, ukuran leutik, beurat lampu, penampilan geulis tur operasi gampang.Kotakna didamel tina stainless steel kualitas luhur, anu beresih sareng higienis.
3. Kulit produk digosok merata, nu ngurangan karuksakan awak teu perlu, jeung speed peeling gancang, sarta beungeut produk lemes.

Spésifikasi

Ukuran: 1600 * 1100 * 1150mm

kakuatan 1.2KW

Tegangan 380V

Tukang ngaput Ya

Panjang sikat (M) 1.2

Produktivitas (kg/jam) 1200

waktos beberesih mnt 0,5 ~ 10

bahan parabot 304 stainless steel

Beurat bersih KG 560

Laju transmisi m / mnt 2-10

Suhu cuci °C 20-40

Laju ngajalankeun r / mnt 400

Kakuatan kw 1.5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami