. Borong Baki Otomatis Tipe Beurat Asihan Mesin Pabrik jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Otomatis Baki Tipe Beurat asihan Mesin

Katerangan pondok:

Mesin Ngalamar

Weight Grader dianggo pikeun ngolah produk daging, ngolah produk akuatik, buah sareng komoditi sanés anu kedah diurutkeun dumasar beurat.Hal ieu loba dipaké dina suku hayam, root jangjang, jangjang hayam, cakar hayam, daging payudara, sakabeh hayam (bebek) carcass, bonténg laut, abalone, prawn, walnut jeung pangan lianna.Produk anu diliwatan dina garis produksi otomatis ditimbang sareng diurutkeun sacara dinamis.Bisa ngadeteksi produk kalawan beurat béda dina karya kontinyu sarta mengklasifikasikan aranjeunna otomatis nurutkeun tingkat beurat set.Éta ogé tiasa ngadamel statistik otomatis sareng neundeun data pikeun produk.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk

Puteran Baki beurat Grader nu utamana dipaké pikeun buleud sarta bahan bentukna oval, kayaning bonténg laut, alpukat, lobster jeung saterusna.Utamana dipaké dina rupa-rupa garis aliran produksi automation pikeun milih produk ku beurat.Loba dipaké dina farmasi, kadaharan, jangjangan akuatik jeung industri lianna asihan beurat.Bahan ditimbang dina garis produksi kalawan precision tinggi na dinamis, sarta digolongkeun akurat ku komputer industri.Éta langsung tiasa ngagentos timbangan manual pikeun ningkatkeun efisiensi produksi, ningkatkeun akurasi sareng ngirangan tenaga kerja, ngirangan inténsitas tenaga kerja sareng ngawujudkeun otomatisasi industri.

Karakteristik fungsional alat

1. Diimpor husus modul timbangan dinamis dipaké pikeun ngawujudkeun-speed tinggi na pangukuran stabil.
2. 7 inci atawa 10 inci warna panganteur layar toél, operasi basajan;
3. Metoda Pilihan pinuh otomatis pikeun nyegah kasalahan manusa kakuatan manusa;
4. Analisis enol otomatis tur sistem tracking pikeun mastikeun stabilitas deteksi;
5. Diwangun-di suhu sarta sistem santunan noise pikeun mastikeun data dipercaya;
6. Fungsi statistik data kuat, ngarekam data deteksi poean, bisa nyimpen 100 sét data produk, merenah pikeun konsumén nelepon, sarta data gagalna kakuatan dadakan moal leungit;
7. Mode régulasi laju konversi frékuénsi diadopsi dina sistem conveying pikeun mempermudah koordinasi speed antara hareup jeung pungkur.
8. Téknologi santunan beurat dinamis, data deteksi anu langkung nyata sareng efektif:
9. Timer-lepat diagnosis jeung ngajurung fungsi pikeun mempermudah pangropéa;
10. Diimpor stainless steel SUS304 rak, dina garis kalawan GMP na HACCP spésifikasi;
11. Struktur mékanis basajan, disassembly gancang, gampang pikeun beberesih jeung perawatan;
12. Metoda asihan: otomatis puteran dahar tipe baki;
13. Data panganteur komunikasi éksternal bisa nyambungkeun alat sejen dina garis produksi (kayaning mesin nyirian, printer jet, jsb) jeung panganteur USB periferal bisa kalayan gampang ngawujudkeun ékspor data sarta unggah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami