. Borongan Beurat Grading Mesin-Sapu Arm Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Beurat Grading Mesin-Nyapu Arm

Katerangan pondok:

Mesin Ngalamar

Mesin asihan beurat cocog pikeun ngolah jangjangan sareng ngolah produk akuatik.Ieu bisa dipaké pikeun produk jangjangan jeung suku hayam, akar jangjang, jangjang, daging payudara sarta sakabeh hayam (bebek).Ogé bisa dipaké pikeun produk beku sarta refrigerated.Ogé bisa dipaké pikeun sakabeh lauk, fillet jeung produk daging olahan séjén nurutkeun klasifikasi beurat.Parameter tina bagian grading produk bisa diatur kalawan bébas nurutkeun pangabutuh, nu boga kaunggulan tina loba hambalan grading, efisiensi tinggi na rentang beurat lega.


Rincian produk

Tag produk

Karakteristik fungsional alat

1. Diimpor husus modul timbangan dinamis dipaké pikeun ngawujudkeun-speed tinggi na pangukuran stabil.
2. 7 inci atawa 10 inci warna panganteur layar toél, operasi basajan;
3. Metoda Pilihan pinuh otomatis pikeun nyegah kasalahan manusa kakuatan manusa;
4. Analisis enol otomatis tur sistem tracking pikeun mastikeun stabilitas deteksi;
5. Diwangun-di suhu sarta sistem santunan noise pikeun mastikeun data dipercaya;
6. Fungsi statistik data kuat, ngarekam data deteksi poean, bisa nyimpen 100 sét data produk, merenah pikeun konsumén nelepon, sarta data gagalna kakuatan dadakan moal leungit;
7. Mode régulasi laju konversi frékuénsi diadopsi dina sistem conveying pikeun mempermudah koordinasi speed antara hareup jeung pungkur.
8. Téknologi kompensasi beurat dinamis, data deteksi anu langkung nyata sareng efektif:
9. Timer-lepat diagnosis jeung ngajurung fungsi pikeun mempermudah pangropéa;
10. Diimpor stainless steel SUS304 rak, dina garis kalawan GMP na HACCP spésifikasi;
11. Struktur mékanis basajan, disassembly gancang, gampang pikeun beberesih jeung perawatan;
12. Métode asihan: Otomatis Sweep Arm;
13. Data panganteur komunikasi éksternal bisa nyambungkeun alat sejen dina garis produksi (kayaning mesin nyirian, printer jet, jsb) jeung panganteur USB periferal bisa kalayan gampang ngawujudkeun ékspor data sarta unggah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami