. Grosir Daging thawing Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin Ngalebur Daging

Katerangan pondok:

Mesin thawing dipaké pikeun thawing gancang sarta kontinyu produk daging jeung kadaharan ti laut.Alatna ngagaduhan kinerja anu stabil sareng kualitas anu tiasa dipercaya, anu masihan kauntungan ékonomi anu ageung pikeun pangguna sareng dipuji pisan ku pangguna.Éta mangrupikeun alat thawing produk daging téknologi tinggi anu idéal.

Bahan tina parabot dijieunna tina 304 stainless steel.Struktur tank jero unik ngarengsekeun kakurangan produk warisan sareng najis anu sesah dibersihkeun, sareng lengkep ningkatkeun masalah beberesih alat.Nalika mastikeun kualitas produk, éta ogé mastikeun standar kabersihan.Mesin thawing jeung garis thawing adopts prinsip gelembung tumbling sarta ngajaga hawa konstan cai, ku kituna produk nu bisa thawed leuwih comprehensively dina cai, thawed, sarta prosés thawing ieu gancangan ku gaya dampak gelembung.Mesin thawing daging beku utamana cocog pikeun daging beku usaha ngolah daging.Thawing sareng re-thawing ogé ngagaduhan fungsi ngabersihkeun sareng ngocorkeun getih, anu ningkatkeun kualitas produk, ngahémat biaya tenaga kerja, sareng ngirangan biaya produksi pikeun perusahaan.


Rincian produk

Tag produk

Lingkup Aplikasi

Mesin thawing daging ieu loba dipaké pikeun thawing otomatis bahan beku rupa produk daging, kayaning suku hayam, suku hayam, jangjang hayam, babi (kulitna), daging sapi, daging kelenci, daging bebek atawa produk daging beku lianna.

Kaunggulan tina mesin thawing daging

1. alat-alat nu dijieunna tina SUS304 stainless steel, kalawan penampilan alus, kakuatan struktural alus, transportasi stabil sarta operasi bahan aman.
2. Ngagunakeun métode thawing mandi cai sabuk, bahan bisa pinuh diaduk, ku kituna leungitna gizi anu low.
3. Suhu konstan otomatis, kalawan sistem pemanasan dirancang pikeun ngajaga suhu cai dina suhu kamar 20 derajat ka thaw, éféktif ulah tumuwuhna baktéri.
4. Defrosting jeung beberesih, panyabutan efisien gelembung getih dina produk, pikeun mastikeun warna produk.
5. Cai defrost sacara otomatis medar sareng disaring, ngahémat 20% cai.
6. Alat-alat nu adopts plat ranté stainless steel pikeun conveying, sarta dilengkepan scraper stainless steel pikeun ngawujudkeun ngangkat kapasitas badag tur conveying.
7. Waktu thawing nyaeta adjustable ku konversi frékuénsi dina 30min-90min.
8. Kadua sisi sabuk conveyor dirancang pikeun panangtayungan ujung lemes, nu bisa nyegah ingetan bahan.
9. Alat-alat ieu dilengkepan sistem ngangkat otomatis, nu bisa cleaned tuntas tur merenah tur gancang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami