. Borongan Otomatis hidrolik Daging vakum Tumbler Pabrik jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tumbler vakum daging hidrolik otomatis

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk

JTY mesin vakum tumbler hidrolik, kalawan kapasitas loading leuwih badag sarta fungsi ngurangan hadé.Larapkeun kana sosis barbecue, ham, Bacon, jeung jangjangan tradisional, saos halogén jsb processing daging.

1. Mibanda fungsi gelar pinuh tumbling, éféktif bisa shorten waktu rolling, ngaronjatkeun efisiensi rolling.

2. Ngadopsi konvérsi frékuénsi kontrol speed stepless.rentang speed 2-12 rpm (bisa milih 2- 4 rpm fungsi speed, stabil dimimitian. ngurangan dampak mesin nalika ngamimitian, manjangkeun umur jasa pakakas. Pilih fungsi speed low manglaku ka rupa-rupa tumbling, produk deformasi gampang, utamana jangjangan jeung lauk produk Anjeun bisa milih nurutkeun fitur produk béda vakum nyeuseup dahar atawa dahar otomatis.

3. The PLC jeung kontrol layar toél, operasi layar toél leuwih gampang ngadalikeun.

4. Rolling tong rupa internal digosok, euweuh sudut maot kaséhatan, lokasi unloading bisa lemes.

5. Anggo pompa vakum ring cai, tanpa kedah ngagentos saringan sareng minyak pompa vakum.

6. Didorong ku speed reducer, noise handap, efisiensi luhur.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Parameter Téknis

JTY-GR1700

JTY-GR2500

JTY-GR3500

Motor (Kw)

3

4

5.5

Pompa vakum (Kw)

1.5

1.5

2.2

Volume (L)

1700

2500

3500

Kapasitas (kg)

1000

1500

2000

Laju (rpm)

2-12

2-12

2-12

Vakum (mpa)

0.08

0.08

0.08

Beurat (kg)

1500

2000

2500

Aplikasi Lingkup

Anggo mesin vakum tumbler tiasa nampi pangaruh ieu
1. Jieun uyah dina daging atah merata sanggeus tumbling.
2. Ningkatkeun ketan tina mince, ningkatkeun elastis daging.
3. Mastikeun sliced ​​bentuk daging, nyegah nalika nyiksikan produk pegat.
4. Dipikabutuh pikeun daging mince aduk, Ningkatkeun juicy tina mince nu.

Tumbler vakum aya dina kaayaan vakum, ngagunakeun prinsip dampak fisik, hayu daging atawa daging keusikan ngahurungkeun luhur jeung ka handap dina kendang, ku kituna pikeun ngahontal pangaruh urut jeung pickling.Cairan acar kaserep pinuh ku daging, ningkatkeun kakuatan beungkeutan sareng ingetan cai daging, sareng ningkatkeun élastisitas sareng ngahasilkeun produk.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami