. Borongan Vakum Sosis ngeusian Mesin Produsén jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin ngeusian Sosis vakum

Katerangan pondok:

Mesin ngeusian kink kuantitatif vakum pneumatik mangrupikeun alat ngeusian pikeun daging minced sareng potongan daging alit anu diproduksi ku pabrik urang.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun usaha ngolah tuangeun daging leutik pikeun ngahasilkeun sosis, sosis garing sareng sosis.Alat-alatna geulis dina penampilan, leutik sareng endah, sareng bagian-bagian anu aya hubunganana sareng tuangeun sareng bungkusan luar sadayana didamel tina stainless steel.Gampang pikeun ngabersihan, beresih jeung higienis, basajan pikeun beroperasi, akurat kuantitatif.Kuantitatif bisa disaluyukeun wenang antara 50-500g, sarta kasalahan téh ngan ngeunaan 2g.Mesin ieu ogé dilengkepan prosés beberesih, anu tiasa kalayan gampang nyabut piston sareng ngabersihanana.Petana langkung akurat sareng kirang rawan gagal.

Prosés keusikan geus réngsé dina kaayaan vakum, nu bisa éféktif nyegah oksidasi gajih, ulah proteolysis, ngurangan survival baktéri, sarta éféktif mastikeun umur rak produk jeung warna caang jeung rasa murni produk.

Mesin ieu utamana diwangun ku bagian dahar, bagian kuantitatif, silinder utama, silinder, silinder klep Rotary, sistem rotasi kink, alat kink, bagian ngurangan, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ciri

Bagean luhur mesin dilengkepan ku hopper panyimpen sareng klep kukupu, anu tiasa ngawujudkeun ngeusian kontinyu tanpa ngangkat tutupna, sareng ningkatkeun efisiensi kerja.mesin ieu disetir ku tipe piston tekanan hidrolik.Saatos nyaluyukeun tekanan kerja, dina aksi silinder hidrolik, bahan dina silinder bakal ngahasilkeun tekanan lajeng extrude bahan.Ieu cocog pikeun rupa-rupa bahan.

Parameter

Modél JHYG-30 JHYG-50
Volume ember bahan (L) 30 50
Total kakuatan (kw) 1.5 1.5
Diaméter ngeusian (mm) 12-48 12-48
Ukuran (mm) 1050x670x1680 1150x700x1760

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami