. Grosir Mesin Pengeusian Sosis Hidrolik sareng Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin ngeusian Sosis hidrolik

Katerangan pondok:

Mesin ngeusian hidrolik utamina diwangun ku pigura, silinder bahan, hopper, silinder minyak sareng sistem operasi hidrolik sareng listrik.Gerak-terusan piston dikawasa ku saklar jarak pikeun ngarengsekeun nyeuseup sareng nyoco, sareng ngahontal tujuan ngeusian.Operasi basajan jeung beberesih gampang.

Mesin ngeusian hidrolik mangrupikeun alat anu kedah aya pikeun ngahasilkeun produk sosis.Éta tiasa ngeusian produk sosis ageung, sedeng sareng alit kalayan sagala rupa spésifikasi.Ieu cocog pikeun ngeusian casings sato, casings protéin jeung casings nilon.Éta tiasa ngadamel sagala jinis sosis ham, sosis daging, sosis populér, sosis beureum, sosis sayur, sosis bubuk sareng sosis panggang Taiwan.Utamana pikeun fillings rélatif garing, potongan badag daging, sarta leuwih hade tinimbang mesin enema lianna.

Bagean luhur mesin dilengkepan hopper panyimpen sareng klep kukupu, anu tiasa ngawujudkeun keusikan kontinyu tanpa ngaleupaskeun panutupna, ningkatkeun efisiensi kerja, sareng laju ngeusian tiasa disaluyukeun.mesin ieu disetir ku tipe piston tekanan hidrolik.Saatos nyaluyukeun tekanan kerja, dina aksi silinder hidrolik, bahan dina silinder bahan dikirim kaluar ngaliwatan pipa keusikan dina aksi piston pikeun ngahontal tujuan ngeusian.Hopper, klep, pipa keusikan, tank bahan sareng piring luar produk ieu sadayana didamel tina stainless steel kualitas luhur.


Rincian produk

Tag produk

Ciri

mesin ieu dijieun ku puseur machining pikeun mastikeun precision manufaktur mékanis jeung precision kuantitatif.Jeung ngadopsi prosés perlakuan panas husus, pagawean rupa, résistansi maké alus, sarta gampang pikeun ngabersihan.
Sistem kontrol katutup pinuh dianggo pikeun kuantitas akurat.Kasalahan produk bubuk henteu langkung ti ± 2g, sareng kasalahan produk blok henteu langkung ti ± 5g.Cai mibanda sistem vakum pikeun mastikeun yén prosés keusikan dilumangsungkeun dina kaayaan vakum, sarta gelar vakum bisa ngahontal -0.09Mpa.precision.Sistem porsi éléktronik tiasa disaluyukeun tina 5g-9999g, sareng kapasitas ngalir langsung nyaéta 4000kg / h.Ieu bisa dilengkepan alat kinking otomatis merenah tur gancang, sarta speed kinking 10-20g produk daging minced bisa ngahontal 280 kali / mnt (casing protéin).

parameter

Modél JHZG-3000 JHZG-6000
Kapasitas (kg/h) 3000 6000
Akurasi kuantitatif (g) ± 4 ± 4
Volume ember bahan (L) 150 280
Pulas No. 1-10 (bisa diatur) 1-10 (bisa diatur)
Sumber kakuatan 380/50 380/50
Total kakuatan (Kw) 4 4
Puseur Gawé speed tinggi (mm) 1-1000 (bisa diatur) 1-1000 (bisa diatur)
Diaméter ngeusian (mm) 20,33,40 20,33,40
Beurat (kg) 390 550

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami