. Grosir Otomatis Daging Vakum Tumbler Pabrik jeung Pabrik |Jiuhua
Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Otomatis Daging Vakum Tumbler

Katerangan pondok:

Mesin vakum dina kaayaan vakum, ngagunakeun prinsip geger otak fisik, hayu daging di roller ka tum luhur jeung ka handap dina tabrakan antara, maledog, ngahontal urut, pangaruh pickled, nyieun daging merata diserep pickled, ngaronjatkeun daging kana cangreud jeung produk. kalenturan, ngaliwatan tumbler nu, urut bisa nyieun fisik decomposed kana protéin cai-leyur, gampang diserep ku awak manusa, tapi ogé nambahkeun bahan (aci, jsb) jeung awak pikeun ngahontal silih fusi protéin daging lembut, rasa alus, laju ékspor nyaeta luhur.Mesin boga fungsi engapan paru, hayu produk di roller jero ékspansi, narrowed gerak reciprocating, ningkat struktur organisasi daging, ningkatkeun cut-sisi pangaruh.

Mesin vakum tumbler otomatis salian ti tipe engapan vakum ciri mesin tumbler luar, masih mibanda fungsi téhnologi frékuénsi variabel, nyieun tumbler RPM nurutkeun prosés sagala pangaluyuan, mesin ngagunakeun aman, leuwih merenah, leuwih efisien énergi.Mesin ieu ngadopsi manufaktur stainless steel, struktur kompak, roller ends sadayana ngadopsi spinning tipe sealing struktur cap, roller kanaékan pangbadagna di jero rohangan inferno, nyieun produk tumbler malah pangaruh, noise leutik, kinerja dipercaya, efisiensi pamakéan leuwih luhur.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi lingkup

Anggo mesin vakum tumbler tiasa nampi pangaruh ieu
1. Jieun uyah dina daging atah merata diserep
2. Ningkatkeun adhesion, ningkatkeun daging elastis.
3. Mastikeun daging sliced ​​bentukna, nyegah nalika nyiksikan ngahasilkeun pamisah pegat
4. Ningkatkeun juicy produksi.

Parameter

Modél

JHTM -200

JHTM -500 JHTM -1000

Daya dipasang (Kw)

1.5

3 4

Pompa vakum Kw)

1.85

2.1 2.8

Volume (L)

200

500 1000

Kapasitas ngamuat (kg)

200

350-500 600-800

Laju puteran (rpm)

0-10 (palanggan tiasa mesen)

0-10 (palanggan tiasa mesen) 0-10 (palanggan tiasa mesen)

Vakum (mpa)

0.01-0.1, adjustable, méteran némbongkeun

0.01-0.1, adjustable, méteran némbongkeun 0.01-0.1, adjustable, méteran némbongkeun
Sasayogian tanaga

220 AC 50 HZ

220 AC 50 HZ 220 AC 50 HZ
Kontrol laju

Potensiometer

Potensiometer Potensiometer
Sprocket transmisi & ranté

0-10 (palanggan tiasa mesen)

0-10 (palanggan tiasa mesen) 0-10 (palanggan tiasa mesen)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami