Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Zhucheng Ngayakeun Kualitas Mesin Peuncit & Konférénsi Inovasi Standar

warta1

Dina 4 Juni, Zhucheng ngayakeun rapat ngeunaan promosi pangwangunan Pusat Inovasi Standar Nasional Peternakan sareng Peuncitan Unggas.Zhang Jianwei, Wang Hao, Li Qinghua sareng pamimpin kota sanésna ngahadiran rapat.

Zhang Jianwei, Sekretaris Panitia Partai Kota, nunjukkeun yén pangwangunan Pusat Inovasi Standar Kualitas Peternakan sareng Peuncitan Nasional penting pisan pikeun nguatkeun sistem promosi standar téknis industri peternakan sareng peternakan jangjangan, ningkatkeun tingkat standar kualitas. tina peternakan sareng industri meuncit jangjangan, sareng ngamajukeun pamekaran kualitas luhur industri peternakan sareng meuncit jangjangan.Departemén anu relevan dina sagala tingkatan kedah langkung ngahijikeun pamikiran, ningkatkeun kasadaran, ngahijikeun tanggung jawab, sareng ningkatkeun mékanisme pikeun mastikeun pangwangunan Pusat Inovasi Standar Kualitas Peternakan sareng Peuncitan Unggas maju sacara teratur sareng épéktip pas mungkin.Perlu masihan play full kana kaunggulan dasar industri peternakan di kota urang, taat kana konsép standar kahiji jeung kualitas kahiji, terus ngaronjatkeun tingkat industri peternakan jeung jangjangan, ngaronjatkeun sistem standar sakabeh. ranté industri tatanén sarta slaughtering jangjangan, sarta ningkatkeun forging tina "Zhucheng Standar" ka dipikawanoh lega, A veritable "standar industri" jeung "standar nasional".Ieu diperlukeun pikeun pituduh ngumpul sumberdaya, deepen gawé babarengan inovasi, aktip ngondang para ahli luhur-tungtung sarta sarjana pikeun nempatkeun maju pamadegan sarta bongbolongan on pangwangunan sarta ngembangkeun puseur inovasi, taat kana integrasi produksi, atikan, panalungtikan sarta aplikasi, cooperate raket, cooperate dina tackling masalah konci, sarta megatkeun ngaliwatan sababaraha téknologi inti konci pas mungkin.Ngamajukeun konstruksi-standar luhur, operasi kualitas luhur, manajemén ilmiah, sarta ngembangkeun héjo puseur inovasi, sarta nyandak inovasi téhnologis, inovasi baku sarta inovasi industri salaku tumbu ka koordinat téhnologi daging kualitas luhur, meuncit jeung téhnologi alat ngolah, ranté tiis. téhnologi sistem jeung ranté industri lianna.Sumberdaya téknis hilir, ngagancangkeun pasarisasi sareng industrialisasi prestasi inovasi, sareng nyumbang kana promosi pangembangan kualitas luhur industri peternakan nasional.


waktos pos: Apr-26-2022